Laden...
Projecten2020-02-14T12:08:53+00:00

Projecten

Met de bijdragen van de Vrienden kan jaarlijks een basisbedrag aan financiële steun voor het museum worden gegarandeerd.

Om die bijdragen op peil te kunnen houden, wordt de ledenwerving projectmatig georganiseerd.

Daarnaast wil de vereniging met zogenoemde steunprojecten extra financiële middelen aanboren om het museum een extra steun in de rug te kunnen geven.

Deze steunprojecten zijn altijd museum gerelateerd.
Ze kunnen eenmalig zijn zoals bijvoorbeeld een fundraising voor de uitbreiding van de museumcollectie.
Maar ook een permanent karakter hebben zoals onze Elisabethwijnen.

De Elisabeth wijnen

Als Museumvrienden doen we er alles aan om ons museum te ondersteunen door ledenwerving en steunprojecten.

In 2016 heeft de vereniging in een exclusieve samenwerking met onze bedrijfsvriend Drankenspecialist Van Rooij een wijnproject voor langdurige financiële ondersteuning van het museum gerealiseerd.

Dit is een project waarbij niet de ene geeft en de ander neemt, maar waarin beiden nemen. Het museum ontvangt de financiële steun en de gever het genot van een goede wijn of een bijzondere gift voor een ander.

Onze Elisabethwijnen rood (Merlot) en wit (Chardonnay) worden in het museum en bij de Drankenspecialist zelf, maar ook bij de Kaasshop Culemborg, Slagerij De Bruin en bij PLUS Giel Smits verkocht. Een mooie wijn met een bijzonder etiket om cadeau te geven!

Onze Elisabethwijnen worden niet alleen in het Weescafé van het Museum als huiswijn geschonken, maar ook bij de Culemborgse Sociëiteit Amicitia et Concordia.
Een heerlijke wijn om te genieten.

Ga naar de bovenkant